Çocuk Haberleri

“Es Çocuk Evi” Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından  sosyal sorumluluk ve Avrupa Birliği projesi kapsamında kurulan “ Es Çocuk Evi”nde  eğitimlerini tamamlayan çocuklar, diplomalarını almaya hak kazandılar.

es-cocuk-evi.jpg

“Es Çocuk Evi” projesi dahilinde iki yıllık okul öncesi eğitimlerinin sonuna gelen çocuklar eğitim hayatlarının ilk diplomasını almanın heyecanını yaşadılar. Mezuniyet töreni ile ilgili konuşma yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Çocuklarımız Es Çocuk Evi’nde aldıkları eğitimle paylaşmayı ve sosyalleşmeyi öğrendiler.” dedi.

Öğrenciler kadar velilerin de heyecan yaşadığını dile getiren Büyükerşen, velilerimize ve Es Çocuk Evi öğretmenlerimize teşekkür ediyor, mezun olan yavrularımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

“Es Çocuk Evi”nin mezunları diploma töreninin öncesinde şiirler ve şarkılar söyleyip, dans gösterileri sergilediler. Gösterilerin ardından diplomalarını alan çocuklar  aileleri ile beraber mezuniyet heyecanını yaşadılar.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir