Kültür Sanat

Abra kadabra tatil başlasın

Sanat ve alışverişin buluştuğu son nokta olan Profilo Alışveriş Merkezi, sömestir etkinlikleri kapsamında çocuklar için şeker tadında bir program hazırladı. Minik baylar ve bayanlar, 24 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında eğlencenin, sanatın ve coşkunun tadına varacaklar.

Profilo Alışveriş Merkezi, Faber Castell işbirliğiyle ödüllü resim yarışmaları, Pınar Kido ücretsiz çocuk tiyatrosu, Günışığı Kitaplığı’nın katkılarıyla Mine Soysal, Niran Elçi ve Yeşim Armutak gibi değerli çocuk yazarları ile imza günleri ve söyleşiler, Totus Eğitim Merkezi ortaklığıyla zeka ve strateji oyunları, Tolga Han Dans Okulu’nun çocuklar için hazırladığı dans gösterileri ve workshoplarını aynı çatı altında topladı.

BP çocuk tiyatrosu çocuklara keyifli saatler yaşatacak, pratik matematik etkinliği ile eğitim ve neşeyi bir arada tadacak çocuklar, sevdikleri yazar Gülten Dayıoğlu’nun Remzi Kitapevi’ndeki imza gününde buluşacaklar.

Birbirinden farklı aktivitelerin yanı sıra Profilo AVM hazırladığı sürpriz karne hediyeleri ile bu sömestir kapılarını çocuklar için açacak.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir